Wat gebeurt er nu bij ons op school

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Speurtocht in de maashorst Groep 7 en 8 hebben het kernconcept Groei&Leven afgesloten met een bezoek aan de Maashorst. Lekk ... Lees meer »
Groep 7 geslaagd voor het Fietsexamen De leerlingen van groep 7 zijn afgelopen vrijdag geslaagd voor het praktijk fietsexamen. Donderd ... Lees meer »
Wij maken SAAM Lees meer »
Bezoek Laverhof; jong en oud leert van en met elkaar. Vorige week zijn leerlingen van Groep 7 op bezoek geweest bij het bejaardenhuis Laverhof. Daar h ... Lees meer »
Ouderbijeenkomst Beweeg je wijs Wij zijn er als team van de Bolderik trots op te kunnen vertellen dat we vanaf dit schooljaar he ... Lees meer »
Mad Science Binnenkort komt Mad Science een wetenschap & techniek cursus verzorgen op De Bolderik - Heeswijk ... Lees meer »
Tien kikkers en een olifant, tel je mee? Marleen Ceelen, wiens kinderen Noor en Luus op De Bolderik naar school gaan maakte samen met haa ... Lees meer »
Tjeu's uitkijktoren 'De Heeskijk' geopend Maandag 10 juli heeft Tjeu de opening verricht van zijn eigen ontworpen uitkijktoren 'De Hee ... Lees meer »
Schaaktoernooi 2017 Ook dit jaar vond weer het jaarlijkse schaaktoernooi plaats op het Bolderik. Onder de bezielende ... Lees meer »
Filmproject: Het Pestprotocol Met groep 7/8 hebben we in samenwerking met Janus Films (Heeswijk-Dinther) dit jaar gewerkt aan ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 6Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  Volgende   Laatste   

Social Media